INTERVIURI CU OAMENI DE SUCCES

În cadrul platformei online vor putea fi accesate de către fiecare elev materiale audio-video care conțin interviuri cu oameni de succes din domeniile de interes pentru elevi.

Scopul acestor interviuri este atât unul legat de aducerea în atenția elevilor a unor informații concrete legate de pașii de urmat pentru a avea succes în diferite domenii de activitate dar în același timp și unul motivațional, pentru că mesajul pe care ni-l dorim să îl transmitem este acela că nu este nevoie să fii special pentru a avea succes, este nevoie doar de claritate asupra a ceea ce vrei, despre dorința de a reuși și cel mai important despre acțiune.


Interviu cu Valentin Radu – Marketing online – de la 0 la valoare ∞

 

Poate ai mai auzit de marketing, poate chiar marketingul online este domeniul ce te atrage din punct de vedere profesional în acest moment. Cu siguranță însă vei vrea să investighezi mai mult după vizionarea acestui interviu.

 


Interviu cu Mihnea Ghilduș – Dizainăr dezvăluit

 

Mihnea Ghilduș este mai mult decât un nume în designul românesc. Privește, ascultă, cercetează și dacă te pasionează ce afli acum, cercetează mai mult.

Vizionare placută.

 


Interviu cu Dinu Drog – Avocatură cu principii

Te invităm să pășești alături de Dinu Drog pe traseul urmat de el în acest domeniu intrigant și plin de peripeții.

Stai aproape.

 

 


Interviu cu Raluca Mohanu – Descoperă-ți propriul drum

 

Următorul interviu este o invitație la călătorie. O călătorie ce te poate aduce mai aproape de tine, de omul care ești, dar și o călătorie care te poate ajuta să îi înțelegi mai bine pe ceilalți.

Coachingul este o poate fi un dar care te învață să privești viața mai frumos, mai detașat sau un parteneriat, așa cum spune și Raluca în interviu, în care îl ajuți pe celălalt să se dezvolte mai repede, mai ușor, îl ajuți să depășească momentele mai dificile și să își descopere propriile soluții, învățând în același timp să ți le afli pe ale tale.

 

 


 

Specialiștii în PR -Interviu cu Andrei Borțun și Bogdan Theodor Olteanu

Pe lângă logos și capacitatea de a analiza, structura și transmite informații, cel mai important atu al unui specialist în relații publice este empatia.

Urmărește interviul cu cei doi specialiști în PR pentru a înțelege ce valori trebuie să-ți cultivi pentru a avea o carieră în domeniul relațiilor publice.

 

 


 

Interviu cu Paul Călin, fondatorul Liber în mișcare

 

Dacă vă mai aduceți aminte de temele discutate la atelierele de consiliere de grup, una din cele mai importante se baza pe obiceiuri.

Urmărește interviul cu Paul Călin și descoperă drumul de la un obicei sănătos la libertatea de a explora lumea prin mișcare.


Interviu cu Beatrice Iordan, actor păpușar

 

Urmărește interviul cu Beatrice și află care este ingredientul secret pentru a putea avea o carieră împlinită în compania păpușilor și a teatrului de umbre.

Vei descoperi cum îți poți pune în valoare pasiunea pentru actorie, cum poți învăța să spui o poveste construind păpuși pe care să le animezi alături de orice alte obiecte.

 

 Interviu cu Elena Lotrean

Atunci când ești atent la ceea ce îți oferă viața și la ceea ce ai și tu de oferit, prezentul și viitorul tău încep să devină foarte atractive.

Ascultă, ia aminte și privește povestea unui om cu o experiență de peste 20 de ani în voluntariat, îmbogățit de oamenii pe care i-a ajutat, de prietenii care i-au fost alături și de activitățile care îi permit să își trăiască viața așa cum își dorește, în fiecare zi.


Interviu cu Irina Toma, fondator Duran Art by Irina Toma

Irina Toma te învață cum să-ți materializezi visul și să-ți construiești o carieră în domeniul designului vestimentar.

Consideră că industria modei are nevoie în continuare oameni talentați și bine pregătiți, iar croitoria de calitate, aceea care produce haine pe care să nu-ți fie rușine să porți nici măcar pe dos, este la mare căutare.

Duran Art by Irina Toma este locul în care creațiile vestimentare sunt personalizate în funcție de trăirile și dorințele fiecăruia, ceea ce distinge business-ul Irinei de produsele mass market.

Talentul, autenticitatea, meticulozitatea, atenția la detalii, curajul, bucuria de a te juca liber cu rafinamentul și culorile sunt accesoriile necesare oricărui designer vestimentar independent.

Interviu cu Lucian Ghindă, co-founder DevAcademy

Dacă ești atras de IT dar nu știi dacă vrei să devii antreprenor, freelancer sau vrei un job stabil în IT, interviul cu invitatul nostru, Lucian Ghindă, îți poate aduce claritatea și scânteia de care ai nevoie pentru a te decide.

Lucian își desfăsoară activitatea în două domenii aparent diferite, IT și Training, iar organizația pe care o dezvoltă, DevAcademy, îi permite să jongleze cu aceste două domenii, ajutând generații de tineri pasionați de IT să devină elite.

Craftsmanship, ingredientul cheie al succesului său, este de fapt dorința de a face cât mai mult și cât mai bine ceea ce faci. Și cum spune și Lucian la un moment dat în interviu, faci mai mult, câștigi mai mult.

Interviu cu profesorul Carlo Lottieri, Director al Departamentului de Teorie Politică din cadrul Institutului “Bruno Leoni” din Torino, Italia – Căile spre succes

Carlo Lottieri este profesor de filosofie politică la Universitatea din Siena. Interesele sale de cercetare acoperă filosofia dreptului, federalismul, libertarianismul, teologia politică, statul modern și proprietatea privată și comună, contribuind la editarea mai multor publicații ale gânditorului Bruno Leoni în limbile engleză, franceză, italiană, spaniolă și cehă. Conduce Departamentul de Teorie Politică în cadrul Institutului “Bruno Leoni”, a cărui misiune este promovarea libertății individuale în strânsă legătură cu cea economică.

Interviu cu Sorin Dascălu, Director Adjunct Procter&Gamble Distribution – Grăbește-te încet

Sorin Dascălu, Director Adjunct Procter&Gamble Distribution – un manager care se grăbește încet. Motto-ul lui: ”Grăbește-te (ca să rămâi competitiv) încet (pentru a crește sustenabil).
În acest interviu Sorin recreează firul roșu al succesului în management și dezvoltarea afacerilor. Munca, determinarea, dorința de diferențiere, dorința de a fi mereu cu un pas înainte, de a face lucrurile mai bine, mai rapid, mai eficient sunt doar câteva din calitățile unui bun manager.
Află mai multe despre traseul pe care îl ai de parcurs dacă îți dorești să lucrezi în management, despre satisfacțiile și provocările acestei meserii și despre mijloacele pe care le poți folosi pentru a avansa în carieră.

Interviu cu Daniel  Zărnescu (autor, antreprenor, coach) – Antreprenorul, omul cu mânecile suflecate

Daniel Zărnescu (autor, antreprenor, coach) dezvăluie secretele unui antreprenor de succes, vorbește despre provocările pe care le poți întâlni pe calea antreprenoriatului și despre etapele de bază ale unei afaceri.
Vei găsi în acest interviu informații cheie privind strategiile de succes (interne și externe) ale unui antreprenor care ”construiește imperii” în România de mai bine de 10 ani.